Izvor:
15.06.2017 u 03:04
0

BAHATA SVADBA OD PET MILIONA EVRA: Sve pršti od luksuza, hoda se po zlatu i služe nestvarna jela! (FOTO) (VIDEO)

Folorunso Alakija jedna je od najbogatijih žena na svetu čije se bogatstvo procenjuje na više od 1,7 milijardi evra, pa ne čudi da je venčanje njenog sina Folarina bilo jedno od najraskošnijih koje je svet ikad video.

Folarino je oženio iransku lepoticu Nazanin Jafarin u palati Blenheim u Oksfordšireu, a procenjuje se da je na venčanje potrošeno nešto više od 5,3 miliona evra.

Sala je bila ukrašena sa čak milion belih ruža, raskošna torta je takođe bila ukrašena sa stotinama ukrasnih belih ruža, a goste je zabavljao Robin Tik koji je za nastup dobio oko 168.000 evra.

Na mermerni pod su ugravirali svoje inicijale u zlatu, što ih je koštalo oko 221.000 dolara. Gosti su uživali u najukusnijim delikatesima poput tartufa, pačjih jaja, jestivog cveća, šampanjca…

Porodica je rodbini i prijateljima iz njihove rodne Nigerije platila put i osigurala smeštaj, a isti tretman imao je i Robin Tik kojem su platili put iz SAD-a, prenosi Dejli Mejl.

Folorunso Alakija bogatstvo je stekla na naftnim poljima, a Forbes ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi, kao i najbogatijom ženom u Nigeriji. Na listi najmoćnijih žena sveta se nalazi na 80. mestu.

Nazanina majka (51) je proglasila bankrot 2014. godine, a njen brat je završio u zatvoru zbog toga što su ga uhvatili da vozi pod dejstvom kokaina.

Mlada je javnosti poznata po kratkoj vezi sa bratom Kim Kardašijan, Robom. Folarino je već ranije bio oženjen i iz tog braka ima ćerku, a supruga mu je preminula od raka pre šest godina.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/shaninamshaik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter