Izvor:
15.06.2017 u 16:25
0

NEVEROVATNO: Želela je da bude najdeblja na svetu, a onda je ostala trudna!

Htela je da postane najdeblja žena na svetu i da ima 450 kilograma, međutim, život joj se promenio nakon što je saznala da je trudna. Njen dečko je i dalje hrani pomoću levka…

Monika Rajli (28) iz Teksasa je toliko želela da postane najdeblja žena na svetu i da ima više od 450 kilograma. Jela je kao sumanuta, po 20 burgera, testeninu, dve kile mesa, brdo slatkiša i to svakog dana!

Njen verenik Sid podržavao je u ovoj nameri, čak ju je i hranio pomoću levka kako bi se Monika osećala kao u raju. Međutim, ova čudna devojka je ostala trudna, a kako je prethodno dva puta pobacila, sada očajnički želi da sačuva bebu.

Prihvatila sam da su moje prehrambene navike užasne i osećala sam krivicu zbog pobačaja. Čim sam saznala da sam trudna, znala sam da moram da promenim svoj život. Počela sam da pazim što jedem, da vežbam i da se brinem o sebi – tvrdi Monika.

Ona je smanjila dnevni unos kalorija na 2.000 i tvrdi da je tek sad shvatila da voli i zdravu hranu, poput voća, povrća i žitarica.

Njen glavni oslonac, verenik Sid, podržava je u svemu i kaže da je zaljubljen u nju kao i prvog dana.

Ne privlači me samo njeno telo, već ona kao osoba. Ne zanima me koliko ima kilograma, voleo bih je kakva god da je. Jedva čekam da se porodi – kaže Sid.

alo-rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter