Izvor:
15.06.2017 u 17:25
0

ČUDO U PORODILIŠTU: Devojčica (12) porodila svoju majku! (FOTO)

Džejsi Delapena želela je da prisustvuje rođenju brata Zejdna, ali njeni roditelji su odlučili da je previše mala za tako nešto.

Prilika joj se ponovo ukazala nekoliko godina kasnije, kada je njena mama bila trudna sa drugim bratom.

Ovog puta Džejsi je bila u porođajnoj sali.

– Počela sam plačem. Mislila da ga neću videti kako se rađa jer sam niska – objasnila je ova dvanaestogodišnjakinja.

Kada je doktor pitao da li želi da "porodi" mamu, Džejsi je oduševljeno pristala. Naravno, doktor je vodio ceo postupak, a devojčica mu je pomagala. Na svet je ubrzo došao Kejson, težak 3.1 kilogram.

– Doktor mi je dozvolio da izvučem bebu… bilo mi je drago, pre toga kao da sam glumila lažnog lekara, a ovo je kao prava stvar, kao pravi posao – rekla je te dodala:

– Ovo je najbolji trenutak u mom životu.

Džejsin otac Zek snimao je ceo porođaj, kao i trenutak kada se mala Džejsi rasplakala. Fotografije su objavili na Fejsbuku gde ih je više od 170.000 ljudi videlo i komentarisalo.

Izvor:Srbija danas
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter