Izvor:
15.06.2017 u 17:44
0

NEVEROVATNO: Objavila fotke nakon carskog reza, dogodilo se neočekivano! (FOTO)

Majka koja je na društvenim mrežama postavila fotografiju svog stomaka nakon carskog reza iznenadila je svet.

Ukoliko na društvenim mrežama podelite nešto što mnogima nije po volji, očekujte da ćete biti javno linčovani. Salve uvreda i brdo negativnih komentara su nešto što je pratilo svakog ko je na mrežama postavio nešto što drugi ne odobravaju. Ipak, to nije bio slučaj sa Mel Vots, koja je odlučila da pokaže kako žena stvarno izgleda nakon porođaja.

Ona je sa svom Instagramu postavila fotografiju svog stomaka nakon porođaja carskim rezom i umesto pogrdnih komentara, Mel je dobila na hiljade komentara podrške.

Mlada mama želela je samo da pošalje poruku da svaka žena treba da voli svoje telo bez obzira da li na njemu ima ožiljaka ili ne, a u tome su je podržale i sve druge mame ovog sveta.

"Bravo, mi žene treba da volimo sebe", napisala je Ketrin.

"Ja sam se tri puta porodila prirodno i dva puta sam išla na carski rez. Nikad nisam žalila što nikad više nisam izgledala isto. Danas sam i baka, ovo je predivno, hvala ti Mel", napisala je jedna žena na Instagramu.

Izvor:Srbija Danas
foto:Twitter/Mum in Brum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter