Izvor:
20.06.2017 u 15:13
0

LJUBOMORNA ŽENA JE ŽIVU SPALILA: Srpkinja nosila masku 3 godine, imala 200 operacija a evo kako danas izgleda!

Australijka srpskog porekla Dana Vulin (28) skinula je masku koju je nosila skoro tri godine posle napada ljubomorne žene muškarca sa kojim je popričala na novogodišnjoj zabavi.

– Bilo bi lakše da sam umrla, ali nikada nisam išla prečicama u životu. Da mogu da vratim vreme i sprečim to, naravno da bih to uradila, ali ako me pitate kako se osećam, prokleto sam ponosna na svoje telo – rekla je Dana koja je prošla preko 200 plastičnih operacija i provela tri godine noseći masku, a danas kaže da sebe voli puno više nego pre napada.

– Ja sam ista osoba kakva sam oduvek bila, ali moj se život promenio za dvesta odsto. Puno više uživam u životu i ne opterećujem se sitnicama – kaže ona.

O napadačici Nataliji Dimitrovskoj, koja je osuđena na 17 godina zatvroa, e želi više da razmišlja.

– Ne želim da trošim vreme i energiju mrzeći je. Ona mi ništa ne znači – rekla je Dana.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter