Izvor:
20.06.2017 u 22:54
0

Premijerski imidž: Ana Brnabić ima novu frizuru! (FOTO)

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Ana Brnabić je u žiži, a samo su retki primetili da se ovih dana i ošišala.

Ona je inače ovih dana, kako su rekli za "Blic" u njenom kabinetu, u veoma ozbiljnim pripremama pred glasanje u Skupštini Srbije gde bi nakon izbora na funkciju premijera, trebalo da iznese ekspoze i predstavi novu vladu.

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu je novu frizuru pokazala tokom predstavljanja aplikacije eZUP u okviru koje je prikazan upravni postupak izdavanja pasoša za maloletna lica u Policijskoj stanici Savski venac.

Brnabić je ocenila da projekat eZUP "transformiše državu u servis građana" a da građani više neće morati da budu "kuriri države" jer organi uprave razmenjuju podatke po službenoj dužnosti.

Ona je izrazila očekivanje da će se svi organi uprave uključiti u informacioni sistem do kraja godine.

Predstavljanju aplikacije eZUP kojom je Policijskoj stanici Savski venac omogućen pristup podacima iz matične knjige rođenih, venčanih i umrlih, kao i uverenja o državljanstvu za građane koji podnose zahteve za lična dokumenta, prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Projekat eZUP povezuje šest najvećih baza podataka u Srbiji – matične knjige, baze MUP-a, Poreske uprave, Fonda PIO, Nacionalne službe za zapošljavanje i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

blic.rs
Foto: Mduls

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter