Izvor:
22.06.2017 u 18:16
0

MAJKA IZ PAKLA: Ustala iz mrtvih posle 20 godina samo da bi napakostila svom sinu!

Žiteljka ruskog mesta Ivanova pokrenula je sudsku parnicu kako bi sinu, kog je odbacila devedesetih godina, oduzela stan.

Gotovo deceniju se verovalo da je Irina Belova iz Ivanova umrla. Žena je još 1998. godine iz rodnog grada otišla u Moskvu, ostavivši tek rođenog sina Artura kod babe i dede.

Kući se nikada nije vratila, a ni rođaci ni policija nisu mogli da je pronađu, zbog čega je 2007. godine odlučeno da Belova bude proglašena mrtvom.

Ispostavilo se, međutim, da žena ne samo da je živa, nego se posle dve decenije vratila — da sinu oduzme stan.

"Zdravo, Arture, ja sam tvoja mama", rekla mu je Belova kada ga je videla prvi put posle skoro dvadeset godina.

Artur je ispričao da mu je bilo teško u to da poveruje, jer nije mogao da je prepozna.

Na tom pozdravu se upoznavanje sa sinom i završilo. Ženu nije interesovao Arturov život i to šta je radio bez nje gotovo 20 godina.

Mladić se pre nekoliko godina oženio i renovirao stan. Irina je odmah tražila da se vlasništvo nad stanom dodeli njoj i obećala je Arturu da će on i njegova žena moći da ostanu u njemu.

Artur i njegova supruga ne veruju majci koja se iznenada pojavila i ubeđeni su da će Irina prodati stan i ponovo nestati.

Irina je tada odlučila da se obrati sudu. Prvo se izborila za ukidanje odluke kojom je proglašena mrtvom, a onda je podnela tužbu o priznavanju vlasništva nad stanom u kojoj živi njen sin.

izvor:kurir.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter