Izvor:
25.06.2017 u 23:13
0

ĆERKA VEĆ MESEC DANA DOJI SVOG OCA: Razlog za to je pretužan i human! (FOTO)

Šezdesetčetvorogodišnji Fred Vajtlou ima rak debelog creva i tvrdi da za njega ima lek, i to u telu svoje ćerke.

Naime, njegova ćerka, Džil Tarner, nedavno se porodila i rešila je da svojim mlekom pokuša da pomogne ocu jer je pročitala da to pomaže u ubijanju kancerogenih ćelija, piše britanski “Sun” .

Fredova ćerka je u oktobru rodila sina. Ona je tada rešila da deo svog mleka daje tek rođenom sinu, a ostatak svome ocu, pa tako ona svakodnevno ismpumpava mleko iza njega.

Bila sam očajna kada sam čula da mi je otac bolestan. Uradiću sve da mu pomognem. Kada sam došla na ovu ideju, cela porodica je mislila da se šalim i bili su ubeđeni da ni tata neće pristati. Ali i on sam je svestan da nema šta da izgubi. Mleko mu dajem mesec dana pa još ne znamo da li pomaže, ali za par nedelja ćemo znati rezultate – kaže Džil.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter