Izvor:
26.06.2017 u 02:01
0

UMIRALA JE OD ANOREKSIJE I IMALA JEZIVIH 27 KILOGRAMA: Danas izgleda neverovatno! (FOTO)

Izgubila je menstruaciju i obolela od teških bolesti.

Devojka po imenu Analiz Mišler iz Kalifornije, 2014. godine bila je na korak od smrti. Obolela je od anoreksije i spala na svega 27 kilograma. Izgubila je menstruaciju i obolela od anemije i osteoporoze.

Tri godine kasnije ona je doslovno neprepoznatljiva ali borba sa kilogramima i poremećajem u ishrani i dalje traje.

U poslednje vreme, Instagram preplavljuju slike devojaka koje su bile punije i uspele da izgube veliki broj kilograma ali Analiz se proslavila time što se ugojila. Kako danas kaže, u najgorim danima je imala ispod 30 kila i sati su je delili od sigurne smrti. Iako je bila kost i koža, sebi nikada nije bila dovoljno mršava.

– Živela sam u konstantnom poricanju i beznađu. Sebi nikada nisam izgledala dovoljno mršavo – rekla je ova devojka.

Danas je njen izgled ali i celokupno zdravstveno stanje znatno bolje. Analizu je uspela gotovo da udvostruči svoju masu, pa danas teži 50 kilograma ali kako kaže, najznačajnija promena se desila u njenoj psihi.

Shvatila je da je anoreksija ozbiljna bolest i da ostavlja posledice za sobom jako dugo.

izvor:Srbija Danas
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter