Izvor:
26.06.2017 u 13:52
0

FATALNI SEKS: Nakon orgazma završila u invalidskim kolicima!

Lusinda Alen (43) završila je u invalidskim kolicima nakon što je doživela snažan orgazam. Ona kaže da je nakon seksa sa mužem dobila izliv krvi u mozak i da je od tada invalid.

Ona kaže da joj se tokom života događalo da nakon seksa i orgazma ima glavobolje, ali tome nije pridavala preveliki značaj. Međutim, te 2012. godine, kada je bila u šestom mesecu trudnoće, imala je odnos sa mužem, nakon kojeg je usledila stravična glavobolja, ali i oduzimanje.

– Nakon orgazama u mojoj je glavi počela ta stara, poznata oštra bol, iznad desnog oka. Imala sam i osećaj da mi se mozak "zamrzava". I to se događalo ranije, ali nikad nije dugo trajalo. Međutim, ovaj put taj osećaj nije prošao i uskoro sam se našla u agoniji – prepričava Lusinda trenutak u kojem je doživela moždani udar.

Nesrećnu ženu su odmah odveli u bolnicu gde su je uveli u veštačku komu. Lusindu su odmah i operisali, kako bi smanjili krvarenje na mozgu.

Moždani udar je od nje napravio invalida, ali Lusinda je nekako uspela da iznese trudnoću do kraja i da rodi zdravu devojčicu.

Lekari i dalje ne znaju kako je tačno dobila moždani udar.

– Veruju da imam kongenitalnu abnormalnost u krvnim žilama i da zbog toga imam glavobolju nakon orgazma – objašnjava Lusinda kojoj je dijagnostifikovana "glavobolja prouzrokovana seksualnom aktivnošću".

Iako tačan uzrok ove bolesti još nepoznat, neki neurolozi smatraju da je uzrokovana povećanjem moždanog pritiska i ljudima sa sličnim problemima preporučuju da redovno mere pritisak.

Lusindi je bilo teško da se navikne na činjenicu da će doveka biti u kolicima. Pri povratku kući iz bolnice, njen suprug je preuzeo svu brigu o deci i tek rođenoj bebi.

Sada, pet godina kasnije, Lusinda kaže da je srećna što je uopšte živa i što gleda svoju ćerku kako odrasta.

– Naša Meri je neverovatna, srećom, moždani udar koji sam imala u trudnoći na nju nije uticao – kaže Lusinda.

Izvor:Alo.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter