Izvor:
12.06.2016 u 18:56
0

BRAVO! Ovako su ovi hrabri momci spasili bespomoćnog psa (VIDEO)

Grupa muškaraca u Kazahstanu izvela je nesvakidašnji podvig pri spašavanju psa koja je upao u rezervoar. Oni su napravili ljudski lanac držeći se za ruke i uspeli su da izvuku psa, iako je rezervoar okružen glatkim strmim zidom.

Sudbina ovog psa bila bi tužna, da nisu naišli ovi momci. Ono su srećeom imali želju i da pomognu.

Sve ovo se dogovdilo u najvećem kazahtanskom gradu, Almati. Životinja je upala u rezerovar i nikako ne bi bila u mogućnosti da izađe sama jer je zid previše strm i klizav, tako da bi verovatno ovaj pas uginio da pomoć nije stigla.

Pogledajte ove hrabre momke u videu koji je postao hit na društvenim mrežama. Samo ostaje da kažemo 'BRAVO' ovim momcima:

Izvor: Rassia Today
Foto: YouTube Printscreen/ tengrinewsTv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter