Izvor:
13.06.2016 u 14:25
0

HALJINA ZA PAMĆENJE: Da li vidite nešto čudno na ovoj haljini? (FOTO)

Verovatno nikada niste ni sanjali da će moderna postati haljina sa vagina dizajnom.

Australijska blogerka Sam, na fejsbuk stranici 'School Mum' postavila je fotografiju na kojoj ona pozira u novoj haljini. Međutim svi koji su videli fotografiju na društvenoj mreži ostali su zapanjeni zbog printa na njenoj novoj haljini koji je prilično sličan ženskim genitalijama.

Sam je otkrila je da je odmah čim je došla kući i srećno pokazala svom suprugu šta je kupila, on se samo nasmejao i rekao 'O, draga' i nastavio je da se smeje. Kada se malo bolje zagledala shvatila je o čemu je reč.

Nakon što je ova haljina postala popularna i druge žene su kupile jednu sebi pa su pisale komentare koje su dobile na društvenim mrežama.

Jedna žena je napisala – Ja sam probala ovu haljinu u kabini sa svojom 15 – godišnjom kćerkom i ona je odmah povikala – Skidaj to mama!- uz gromoglasan smeh –

I blogerka koja je kupila ovu haljinu shvatila je da ne može da je nosi ozbiljnog izraza lica pa je odlučila da je vrati. – Odlučila sam da je vratim u butik u kojem sam je kupila. Kada sam došla jedna od dama na kasi me je odmah prepoznala i počela je da se smeje. Imale smo kratak razgovor, sve joj je bilo jasno i novac mi je odmah vraćen – napisala je Sam na svom fb statusu.

Pretostavljam da ću od sad biti poznata kao 'Gospođa haljina vagina'.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ School Mum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter