Izvor:
15.07.2017 u 02:49
0

BAŠ JE IZABRAO TRENUTAK: Muškarac zaprosio ženu usred svog hapšenja! (VIDEO)

Kada su policajci u Oklahomi uhapsili muškarca (35) kog su tražili duže vreme zbog raznih krivičnih dela, nisu očekivali da će ovaj zatražiti najneobičniju stvar koju su videli u svojim karijerama.

"Upitao sam policajca da li mogu da zaprosim svoju devojku", rekao je Tompson za CNN.

"Policajac me je upitao da li stvarno želim to da uradim, na šta sam mu ponovio da želim baš sad da je zaprosim", ispričao je.

Policajci koji su upravo Tompsonu stavili lisice smilovali su mu se i dopustili da učini ono što je naumio.

Na policijskoj kameri koja je snimala akciju hapšenja može se čuti kako Tompson svojoj devojci, Leandri Kejt govori: "Volim te. Da li želiš da budeš moja žena, molim te?"

Razdragana Kejt je pristala, a na snimku se vidi kako policajci pomažu Tompsonu da stavi prsten na ruku svoje izabranice.

Policija je podelila video na svojoj Fejsbuk stranici, a policajac koji je izveo hapšenje izjavio je kako se nada da će Tompson uspeti da prokrene svoj život.

"Nadam se da će mu ovo pomoći da radi bolje stvari i da se brine o svojoj budućoj ženi i deci", rekao je policajac za CNN.

"Ako smo mi tome doprineli da uradi ono za šta nas je zamolio pre nego ode u zatvor, onda smo obavili svoj posao i ja sam zadovoljan", dodao je on.

Izvor:Alo.rs
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter