Izvor:
17.07.2017 u 00:27
0

POSLALA JE SEKSI INSTRUKTORKU SVOM DEČKU DA GA PROVERI: Gorko je zažalila zbog onoga što se desilo u teretani! (video)

Ova devojka je verovala svom dečku, pa je rešila da mu teretanu pošalje zgodnu cicu. Kada je videla kako se sve završilo, ostalo joj je samo da se uhvati u glavu. Na Jutjub kanalu specijalizovanom za hvatanje preljubnika pojavio se novi viralni snimak iz Meksiko Sitija. Dečko je otišao na trening ni ne sanjajući da će mu se u teretani nabacivati seksi devojka, a još manje sanjajući da to sve gleda njegova devojka.

Seksi cica je počela da se raspituje odakle je i da mu pokazuje vežbe i to na vrlo seksi način. Palo je tu i seksi uzdisanje, a momak nije propuštao priliku da opipa udvaračicu. U jednom trenutku pitala ga je da li ima devojku, na šta je on rekao: "pa izlazim sa nekim ribama".

Nakon toga ugovorili su sastanak, a on je predložio da dođe kod njega na večeru. Nakon odgledanog snimka, prevarena devojka okrenula je svog (sada bivšeg) dečka i od njega saznala da je bio u teretani, da je naučio nove vežbe i da je imao muškog trenera.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/YT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter