Izvor:
19.07.2017 u 00:00
0

SVAKA ČAST: Vraćao se sa posla i iz dosade složio RUBIKOVU KOCKU za 17 sekundi! (VIDEO)

Neko je ne može složiti ni za 17 sati, a ovaj momak je složio za 17 sekundi i oduševio ceo voz kojim je putovao. Danijel Tai (16) je snimljen sa svojom zanimacijom u Pertu u Australiji, a video-snimak u kom slaže Rubikovu kocku je postao viralan na društvenim mrežama.

– Igrao sam se s Rubikovom kockom nakon napornog dana na poslu kad me jedan gospodin uočio i hteo da vidi koliko brzo mogu da je složim. Odjednom se oko mene našla publika i počeli su svi da me snimaju. Nema posebnog trika, sve je u vežbanju – kaže ovaj tinejdžer, koji tvrdi da mu inače treba i manje od 15 sekundi bez prisustva publike, a sada samo ostaje da čekamo sledeći video.

Izvor:Blic.rs
Foto:Youtube/Madhu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter