Izvor:
20.07.2017 u 17:33
0

FRANCUZI ZBUNJENI: Na obalu ove zemlje isplivala MISTERIOZNA MATERIJA! (VIDEO)

Na severnoj obali Francuske, prošle nedelje pojavile su se neobične žute gomilice, nalik sunđerima, prenosi The Local.

Na hiljade grudvica pojavilo se duž 30 kilometara dugog priobalnog dela, a lokalne vlasti navode da ne znaju odakle se materija pojavljuje i da je istraga trenutno u toku.

“Iako liče na kuglice od poliuretana, grudvice su pomalo masne i krhke, mada se se ne mrve tako lako. Nemaju miris i razlikuju se od industrijskog parafina koji ponekad ispliva na obalu”, izjavio je Džonatan Henikart, predsednik Asocijacije “Sea-Mer” za “La Voix du Nord”.

“Još ne znamo da li je ova vrsta materije toksična, tako da posetiocima savetujemo da joj se ne približavaju”, zaključio je.

U međuvremenu su prikupljeni uzorci, koje će istražiti organizacija “Cedre Association” u Brestu.

Izvor:b92.net
Foto:Youtube/BFMTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter