Izvor:
21.07.2017 u 16:29
0

OMILJENO LETNJE PIĆE: Otkrivamo vam kako je nastao najpoznatiji koktel SEX ON THE BEACH! (VIDEO)

U vrelim letnjim danima jedno od najprijatnijih oseženja su kokteli.

Šarena pića lepog izgleda i još lepšeg ukusa mame nas da ih probamo i opustimo se na plaži, bazenu ili prijatnoj večeri u kafiću. Posebno su primamljiva pića popularna kod žena.

Među najpoznatijima je Sex on The Beach (Seks na plaži)

Otkrivamo vam kako je nastalo ovo poznato piće:

Koktel je nastao tokom letnjeg perioda na Floridi, 1987. godine. Tada je pokrenuta proizvodnja likera od breskve, te su proizvođači ponudili nagradu onom baru koji uspe da proda najveću količinu likera.

Mladi barmen iz "Konfetis Bara" Ted Pizio je Schnapps od breskve pomešao sa vodkom, sokom od narandže i grenadinom. Koktel je naročito privlačio omladinu i studente koji su neretko svraćali u bar. Kada su ga pitali kako se piće zove, ko iz topa je rekao "Sex on the Beach", s obzirom da su dva glavna razloga zašto ljudi dolaze na Floridu u tom periodu upravo plaža i seks. Tako je i nastao naziv.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Pixabay/Youtube/Printscreen/EpicGuysBartending

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter