Izvor:
21.07.2017 u 21:35
0

PREVARA GODINE? „Putinov sat“ prodat za milion evra! (FOTO)

Pres sekretar Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da žale kupca "Putinovog sata" marke "Patek Filip" koji je aukcijska kuća u Monaku prodala za nešto više od miliona evra, a koji je po rečima Peskova "naseo na trik ove aukcijske kuće".

"Aukcijska kuća mora da je prevarila nekog kupca i digla cenu", rekao je novinarima portparol Kremlja, komentarišući navode o prodaji sata koji je navodno pripadao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, prenosi TASS.

Peskov je naveo da Kremlj neće na bilo koji način reagovati na prodaju "Putinovog sata".

"Nećemo uspostavljati bilo kakvu vezu (između sata i ruskog predsednika). Ovo pitanje je kuriozitet koji nema nikakve veze sa nama", rekao je on i dodao da "kupac treba da se obrati aukcijskoj kući pošto ovaj sat nema nikakve veze sa predsednikom".

Putinov pres sekretar veruje da je prodaja bila "trik, marketinško lukavstvo".

"Šteta za kupca", kazao je Peskov.

TAS S navodi da su mediji izvestili, citirajući aukcijsku kuću "Monako ledžends", da je primerak 239 "Patek Filip tripl komplikejšn" – koji je navodno nekada pripadao Putinu, prodat neimenovanoj osobi za 1.054.000 evra.

novosti.rs
Foto: Monaco Legend Auctions, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter