Izvor:
22.07.2017 u 15:40
0

REKORDNA PRODAJA: Za cenu boce ovog retkog vina, mogli biste da kupite manji stan u Beogradu!

Boca izuzetno retkog vina ugledne australijske vinarije "Penfolds", prodata je za 51.750 australijskih dolara (35.158 evra).

To je objavila tamošnja aukcijska kuća "MW Wines" koja navodi da bi ova cena mogla da predstavlja rekord kada je u pitanju cena pojedinačne boce vina, prenosi Hina.

Radi se o vinu "Penfolds granž" iz 1951, prvoj berbi tog crnog vina iz zbirke većinom na bazi širaza, od koje je ostalo manje od dvadesetak flaša.

"Jako se retko postigne takva svota, ali ta boca je deo istorije australijskog vina. Mislimo da je to jedno od najskuplje prodatih vina u Australiji", izjavio je Nik Stamford, vlasnik "MW Wines", ne otkrivajući ime kupca.

tanjug.rs
foto:ethnogym.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter