Izvor:
22.07.2017 u 19:00
0

OVA PRIČA RAZNEŽILA JE SVET: Deka pešačio 60 kilometara da nahrani unuka!

Deka je hteo da uštedi, pa nije krenuo autobusom kod svog miljenika!

Priča o jednom deki iz Kine raznežila je svet. Neimenovani muškarac koji ima 80 godina je u ponedeljak prepešačio neverovatnih 60 kilometara kako bi odneo hranu svom unuku!

Ovaj mili čovek brinuo je za svog mezimca koji, po njemu, previše radi i uopšte ne vodi računa o sebi! Rešen da unuku odnese obrok, deka je krenuo na put dug skoro sto kilometara.

Kada je već prepešačio oko 60 kilometara, deku je zaustavila policija i to zbog toga što su ga videli kako nogu pred nogu hoda autoputem kojim jure vozila, prenosi 24sata.

Kada im je dekica objasnio kuda se uputio i zašto, policija ga je smestila u kola i odvela na odredište. Na pitanje zašto na put nije krenuo autobusom, deka je rekao da je samo hteo da uštedi!

izvor:24sata
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter