Izvor:
23.07.2017 u 13:03
0

NE BISTE VEROVALI ŠTA SE KRIJE NA PLAŽI:Jezivi crv napada oštrim zubima!

Kojot Piterson koji na YouTube kanalu "Brave Wilderness" pravi reportaže o neobičnim životinjama je u jednom od najnovijim snimaka "ugostio" krvoločnog crva.

Kojot Piterson koji na YouTube kanalu "Brave Wilderness" pravi reportaže o neobičnim životinjama je u jednom od najnovijim snimaka "ugostio" i krvoločnog crva.

Otrov ovog crva je umerene jačine na ljude i ne može da bude smrtonosan, ali je zato fatalan za manje životinje kojima se hrani.

Krvoločni crv ima zube poput kandži koji se sastoje od minerala baziranog na bakru, zbog čega su izuzetno čvrsti,ili kako ih neki nazivaju – metalni. Međutim, najjezivija stvar je ta što se zubi nalaze u crvu i on ih izbacuje iz usta pomoću posebnog produžetka kojim ubada žrtvu. Taj produžetak izlazi iz njegove glave.

izvor/telegraf

foto/youtube,arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter