Izvor:
23.07.2017 u 16:14
0

PAZITE ŠTA SANJATE: Ovi snovi ukazuju da imate problem sa psihom!

Dešava se skoro svakome da na kraju dana legne u krevet i očekuje da se odmori uz mirne snove. Međutim, ponekad snovi potraju dugo i mogu da budu vrlo uznemirujući.

Snovi nisu uvek beznačajni i stručnjaci kažu da za to postoje različita objašnjenja.

Neko vas juri

Ako sanjate da vas neko juri, onda znači da ste u situaciji koja je emotivno opasna i dobra je stvar da to sanjate, kao biste mogli da uradite nešto povodom toga. Možda se osećate anksiozno, krivo ili pod stresom zbog situacije koju ne možete ili ne želite da rešite. Sve zavisi od toga ko vas juri. Ako je to neki stranac, onda znači da ste u potrazi za razrešenjem nekog problema. Ako vidite osobu ili živitinju koju možete da zapamtite, njihov izgled može da vam kaže nešto o vašoj stvarnosti. Jedan čovek je sanjao aligatorovu glavu i u stvarnosti je patio od bolesti, međutim to nije rekao svojim voljenima.

Kašnjenje

Ako vam predstoji bitan događaj, a da ste preopterećeni obavezama, možda ćete sanjati da kasnite negde. Izvan bukvalnog tumačenja, ovo znači da osećate kao da vam fali neki bitan deo života zbog vremana koje vam je na raspolaganju. Pokušajte da vidite koje stvari možete da poboljšate i koje rupe možete da ispravite.

Nagi u javnosti

Još jedan čest san u kome ste nagi u javnosti, na poslu ili u školi. Ovo može da znači da se osećate anksiozno i ranjivo zbog vaše moći odbrane koja je opala i brinete se da li će vas neko osuđivati. S druge strane, takođe može da znači da želite da se istaknete ili da budete primećeni. Ako se sami obnažite u snovima, onda znači da se lečite od bolesti ili okrećete novi list.

Padanje

Ovo je najčešći san kod ljudi. Prema više izvora, ovo znači da ste izgubili kontrolu nad nečim u životu ili da ga zapostavljate. Ovo uključuje vašu porodicu, finansije, ljubavni život, školu, posao ili kombinaciju stvari. Snovi služe kao podsetnik da obratite pažnju na ove stvari. Značenje ovakvih snova ne znači da su negativni. Ako osećate mir dok padate, bez obzira na brzinu, ovo označava neočekivanu promenu koja vam ide u korist. Većina ovih snova nema kraj, ali ako se dočekate na noge znači da ste prevazišli prepreke.

Tažak test u školi

Dekoder snova i psihički medijum Kreg Hamilton-Parker kaže da ako sanjate da imate test i da ste pritom pod stresom, znači da vam fali samopoštovanje, osećate da niste prirasli tom poslu. Ovo može biti u školi ili na poslu. Drugi stručnjaci kao što je Loren Lorens veruju da ovakve snove često imaju perfekcionisti. Zauzvrat, potrebno je da verujete u svoje sposobnosti i suočite se sa tim da ste dali sve od sebe, kakve god bile posledice.

Neverstvo

Neverstvo u snovima je često, ali uznemirujuće. Možda se probudite besni ili u znoju i tenzija između vas i vašeg partnera u stvarnom životu može da potraje i par dana, čak iako se ništa nije dogodilo. Ako sanjate neverstvo, ne skačite tako brzo u zaključke. Možda ste samo gledali na TV-u kako je neko nekoga varao ili vam se neki prijatelj otvorio i ispričao svoje smelo ponašanje. Ako osećate da je ovo povezano sa vašim stvarnim osećanjima, onda znači da vaš partner provodi mnogo vremena na poslu, u hobijima ili sa drugim ljudima. Čak štaviše, možda osećate kako mu ne verujete.

Upoznavanje poznate ličnosti

Tumačenja upoznavanja poznate ličnosti su raznovrsna. Jednostavan razlog za to može biti ako ste je skoro videli u nekom filmu ili emisiji. Još jedan način gledanja na to može da bude da naučite nešto istraživajući o toj osobi. Možda osoba ima neki kvaliitet sa kojim možete da se uporedite ili želite da budete kao ona. Možda želite da imate iste kvalitete po kojima ćete biti prihvaćeni.

Ispadanje zuba

Prema rečima Jana Volasa, eksperta za snove, ako sanjate da vam ispadaju zubi onda znači da u stvarnom životu doživljavate da vam nivo samouverenosti opada. Možda se nalazite u situaciji u kojoj želite da istaknete svoju moć, ali se plašite da to ne uznemiri druge. Rešenje bi bilo da izgradite za sebe hrabrost i da "jasno i čvrsto navedete svoje potrebe". Druga tumačenja uključuju anksioznost i zabrinutost zbog predstave o sebi.

Izvor; lifebuzz
foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter