Izvor:
06.08.2017 u 21:46
0

UKLETA LUTKA: Dali 900 evra za nju, a onda su krenule čudne stvari da se dešavaju!

Nakon što je njegov sin kupio, navodno, ukletu lutku Pol Stir (54) iz Engleske, je na desnoj podlaktici pronašao sitne ogrebotine.

Britanski mediji su proletos pisali o navodno 'ukletoj' lutki koju su vlasnici odlučili da prodaju na internetu nakon što su se u njihovoj kući počele događati poprilično čudne stvari.

Prestravljena porodica je dala oglas na "Ebay", i lutka je nakon aukcije otišla u luka Lija Stira. Mladić je lutku platio neverovatnih 900 evra, ali se ubrzo pokajao.

Naime, kako piše britanski Dejli mejl, samo dva dana nakon što je lutka poštom stigla u kuću gde Li živi sa roditeljima dogodio se prvi neobičan slučaj.

Lijev otac Pol je tog jutra na desnoj podlaktici pronašao neobične, sitne ogrebotine.

– Otac je ujutro radio u podrumu, a lutka je tada još uvek bila spakovana u kutiji. Samo je u jednom trenutku začuo zvuk koraka. Rekao mi je da je to malo neobično. Kasnije tog dana gledao je live-stream naše lutke i mami u nekom trenutku rekao da ga boli ruka. Podigao je rukav i pronašao šest ogrebotina. Meni se čini da su slične ogrebotinama na nozi supruga bivše vlasnice lutke – kaže Li i dodaje da je njegov otac vernik.

– Rekao mi je da nije srećan što je ta lutka u kući – kaže Li i dodaje da je i sam čuo neobične zvuke, video svetla koja trepere i razbijene predmete.

– Jednom smo samo pričali o lutki i u tom trenutku na zidu je počela da se njiše slika. Pre nego što sam kupio lutku takve stvari se u kući nikad nisu događale – tvrdi Li, koji želi da se reši ove lutke za koju je dao čitavo bogatstvo.

Bivša vlasnica lutke Debi Merik kaže da nije iznenađena neobjašnjivim događajima u kući porodice Stir, ali i da joj je drago da se rešila lutke.

Debi je rekla da su joj se, dok je lutka bila u njenoj kući, palili protivpožarni alarmi, kao i da je lutka sebi skinula ogrlicu.

Izvor/alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter