Izvor:
20.06.2016 u 02:45
0

JEZIV SNIMAK: Da li je konačno uhvaćena legendarna MORSKA NEMAN? (VIDEO)

Google Earth je zabeležio fotografiju nečega što podseća na morsko čudovište.

Tokom istorije, u mnogim narodima su se prenosile priče o ogromnom stvorenju koje vreba iz morskih dubina i potapa brodove svojim džinovskim pipcima.

Međutim, sada mnogi veruju da konačno postoji dokaz da takvo stvorenje zaista postoji. Na snimku Google Earth-a je nešto što liči na ogromnu lignju, a nalazi se u blizini ostrva Desepšen na Antarktiku. Pomenuto stvorenje deluje kao da je dugačko 120 metara i liči na čudovište iz nordijske mitologije pod imenom Kraken.

Koristio sam Gugl lenjir koji pokazuje da ima 30 metara od početka do kraja, ali pošto njegov centralni deo podseća na trup lignje, to znači da ima još bar 60 metara u pipcima – navodi Skot S. Voring, koji je sliku i otkrio.

Kraken“ je fotografisan 9. aprila kada je Voring pretraživao Google Earth, ali za sada nije poznato kako je došao do njegovih koordinata.

Šta god da se nalzi u vodi blizu Antarktika, izazvalo je veliku pažnju na Internetu.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Print screen/SciEncE AnD TecHnoloGy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter