Izvor:
16.08.2017 u 00:01
0

NESVAKIDAŠNJA PRESUDA: Motorista će svoju kaznu odslužiti u biblioteci čitajući knjige!

Ovo je verovatno najluđa presuda ikada donešena…

Sud u Minhenu presudio je da jedan 19-godišnjak kriv jer je dva puta uhvaćen s prljavm registarskim tablicama. Sudija je konstatovao da je prvi slučaj bio upozorenje mladiću, te da sada mora da presudi drugačije.

Sudija je mladog motociklistu kaznio sa 20 sati – čitanja!

Kazna će biti "izvršena" na Univerzitetu primenjenih umetnosti u Minhenu, gde će mladić s drugima koji su dobili slične kazne moći slobodno da izabere naslove koje će pročitati.

Ali to nije sve! Pošto bude odradio svojih 20 sati čitanja, moraće sudu da podnese izveštaj. Imaće pravo da izabere u kom obliku će to uraditi, a izabraće između pisanja kratke priče, dizajniranja postera i – repovanja!

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter