Izvor:
19.08.2017 u 15:49
0

ŽELITE DA PROVEDETE NOĆ U ZATVORU A DA NISTE ZATVORENIK? Onda posetite ovaj hostel!

Sook Station prvi je hostel u Bangkoku na Tajlandu sa zatvorskom tematikom. On se sastoji od sedam zatvorskih ćelija i dve samice bez prozora u kojima je moguće prespavati po ceni od 42 evra po osobi i noćenju.

Za dodatnih 18 evra možete iznajmiti prugastu zatvorsku pidžamu i napraviti zatvorsku fotografiju za uspomenu.

"Sobe“ imaju tek osam kvadratnih metara, a ceo hostel je prilično taman, pa izgleda kao da se nalazite u pravom zatvoru.

Svetla se gase u svim sobama u isto vreme, a umesto ključa dobijate broj ćelije u koju se možete smestiti po dolasku.

Povrh svega, ovde nema hostelskog osoblja koje će vas uslužiti, pa sve morate da radite sami, uključujući i pospremanje kreveta pre nego što se odjavite iz sobe.

Iza cele priče stoji bračni par Sitičai Čajvoraprug i Pjanat Tikavanič kojima je ovo prvi hostelski i preduzetnički izlet.

Mislili smo da će ljudi doći samo jednom, ali imamo goste koji se vraćaju. Gosti ili vole ili mrze ovo mesto- , priznali su.

B92

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter