Izvor:
19.08.2017 u 21:51
0

POSREĆILO MU SE: Odžačar otišao na more i dobio na lutriji!

Odžačar iz Poljske Tomaž Mazurek kupio je srećku Hrvatske lutrije u Makarskoj i osvojio premiju koja mu donosi oko hiljadu evra mesečno u narednih pet godina.

Izgleda da se obistinila ona izreka kako "odžačari donose sreću".

Tomaž je na letovanje u Hrvatsku stigao sa porodicom i društvom, a od starta ih je pratio niz nezgoda, pa se niko nije nadao srećnom kraju provoda, pišu hrvatski mediji.

Neki od pehova koji su im se desili, pre nego što je Tomaž osvojio nagradu, je i taj da su posle pređenih 600 kilometara, morali da se vrate kući jer su zaboravili da ponesu dokumenta za dete. Tomažova supruga u moru je izgubila vrednu ogrlicu koju su ipak i uz puno muke uspeli da pronađu, a onda je i uganula nogu.

Pre samog povratka u Poljsku ključevi od apartmana su im ostali sa unutrašnje strane, pa su u smeštaj morali da uđu preko balkona.

Posle svega što im se dogodilo, o ovakvom kraju letovanja i vrednoj nagradi nisu mogli ni da sanjaju.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter