Izvor:
20.08.2017 u 17:56
0

(VIDEO) MAJKA OČAJNA: Kada izvedem ćerku na ulicu, svi beže od nas!

Ova borbena majka svaki put u javnosti ljubi svoju ćerku da se drugi ne bi plašili nje, a za to ima odlična razlog.

Ešli Nagi (29) iz Arizone objašnjava da njena ćerka Čarli pati od psorijaze.

Zbog toga kako joj izgleda koža stranci uglavnom beže kada se roditelji pojave sa Čarli, a često i napadnu nju i njenog supruga Endrua (32) da zanemaruju dete i da su dopustili da izgori na suncu.

– Ljudi su mnogo okrutni. Kada se pojavimo na igralištu, svi pokupe decu i pobegnu od nas – kaže očajna Ešli i dodaje da u tim situacijama obično uzme Čarli u ruke i počne da ga ljubi kako bi pokazala ljudima da njeno stanje nije zarazno.

Saznali su da Čarli ima psorijazu kada je bila stara četiri meseca, nakon što su primetili crvene tačkice na njenom stomaku. Stanje joj se nekad popravlja pa joj je koža praktično čista, da bi joj onda psorijaza buknula bez prethodne najave.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter