Izvor:
26.08.2017 u 21:51
0

NAJVEĆI MALER NA SVETU: Ostavio devojku, a ona nakon raskida dobila sedmicu na lotou!

Za Ričarda Lorda (63) kažu da je najveći maler na svetu! Naime, on je više od 15 godina živeo u vanbračnoj vezi sa svojom deset godina mlađom devojkom Mavis Vancik. Međutim, Ričar nikad nije hteo da joj na ruku stavi prsten, te su krajm prošle godine raskinuli i svako je krenuo svojim putem.

Životni put tužnog Ričarda nije poznat javnosti, ali se sada sigurno mnogo kaje što nije zaprosio Mavis, jer je upravo ona pre dva dana osvojila sedmicu na lotou, tešku 758 miliona dolara!

Iako su godinama bili u vezi, ovaj vremešni Amerikanac kaže da nije želeo da zaprosi Mavis zbog lošeg iskustva iz prethodnog braka.

– Bio sam u braku 20 godina, ali to se sve završilo s velikom glavoboljom. Ona je dobila decu, imao sam divnu kuću, dobila je i to. Nisam imao ništa ni da jedem. Nakon svega toga, nije mi se žurilo da se ponovo oženim – iskreno je rekao Ričard koji je prošle godine raskinuo sa Mavis.

Ona mu je tad poručila kako 'kreće u bolji život', i zaista joj se to i dogodilo. Nakon što plati sve poreze, Mavis će ostati više od 440 miliona dolara, a u tom novcu moći će da uživaju i njeni čukununuci.

– Mnogo mi je drago zbog nje, nadam se da će uživati u bogatstvu – kaže Ričard, kome mnogi ne veruju da je baš "srećan kao kuče" što mu je bivša draga postala milionerka.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter