Izvor:
21.06.2016 u 19:57
0

FANTASTIČAN IZUM: Napravljen televizor koji tera KOMARCE!

Kompanija LG je napravila TV koji tera komarce.

Danas možete da kupite televizor koji ima mogućnost da otera komarce iz vaše dnevne ili spavaće sobe. To je posebno korisna stvar za zemlje, odnosno delove sveta gde su komarci u većem broju tokom godine, jer na taj način mogu da se spreče bolesti poput malarije, zika i denga groznice.

Nova generacija televizora koristi ultrazvučne talase koji su nečujni za ljude, ali doprinose tome da komarci odlete. Ova tehnologija, koja funkcioniše i kada je televizor isključen, dostupna je u dva modela i namenjen je potrošačima sa nižim primanjima koji su izloženiji komarcima.

Prvenstveno će se naći u prodaji na Filipinima i Šri Lanki.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/EURONICS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter