Izvor:
27.08.2017 u 21:18
0

ČUDO NA ULTRAZVUKU: Roditelji pored bebine glave ugledali nešto neobično! (VIDEO)

Ališa Zik i Zak Smit iz Čembersburga u američkoj saveznoj državi Pensilvanija, trostruki roditelji, nedavno su doživeli veliki šok. Oni tvrde da se na slici njihove bebe sa ultrazvuka krije neverovatno sveto znamenje.

Naime, njih dvoje su izjavili da je oblik koji se nalazi u levom uglu, tačno naspram bebine glave, lik Isusa Hrista. Zato su bili uvereni da to Isus gleda u njihovu bebu i da je to znak od samog Boga.

– Kada su nam dali fotografiju, odmah sam videla da je to Isus. I izgleda kao Isus – rekla je majka Ališa, a s njom se složio i otac Zak.

Njih dvoje su priznali da nisu previše religiozni, ali su istakli da im je ova fotografija dala nadu jer im je prethodno dvoje dece rođeno s deformitetima. Njihova ćerka ima dva palca na jednoj ruci, dok sin ima rascep usne i nepca. Oni su zato verovali da je ova fotografija znamenje da će se njihova ćerkica roditi potpuno zdrava bez ikakvih fizičkih nedostataka.

Zanimljivo je što je tako i bilo kada je malena Brijela došla na svet.

Izvor:stil.kurir.rs
Foto:Youtube/ Linden Heights

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter