Izvor:
02.09.2017 u 14:03
0

SLEDITE PONAŠANJE VAŠEG LJUBIMCA: Ako ide za vama u WC, evo šta želi da vam kaže! (foto)

Nije tako komplikovano razumeti šta vaš dlakavi ljubimac pokušava da vam poruči ako pratite njegovo ponašanje i izraz lica.

Psi rade isto to, posmatraju vlasnike i po izrazu lica i boji glasa zaključuju kakve su volje i hoće li dobiti omiljenu poslasticu, ići u šetnju ili su nešto skrivili. Ovo je 9 znakova na osnovu kojih možete prepoznati šta mu je tog trenutka na umu.

1. Velike „šteneće“ oči

Ovakav izraz lica, sa širom otvorenim očima i lagano nagnutom glavom, može se nazvati klasikom jer ga psi uvek koriste kad nešto žele, recimo, da im dobacite zalogaj dok ručate.

2. Svuda vas prati

Idu za vama čak i kad krenete u WC. Ako vrata od toalete nisu zatvorena, pas će sesti pored vlasnika i čekati, sasvim opušteno, dok ne završi. Po rečima veterinara, to rade instinktivno osećajući da treba da slede vlasnika.

3. Donosi vam poklon

Na primer, u zubima će vam doneti najdražu lopticu da se zajedno igrate. Psi vole interakciju i vole da podelite osećaj radost s vlasnicima. Ako lopticu ignorišete, misliće da vam se poklon ne dopada, pa će vam ubrzo ponuditi svoju drugu igračku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter