Izvor:
05.09.2017 u 22:03
0

NAJOPASNIJI ČOVEK SVETA: Nastavnik iz Švedske otkrio do sad nepoznate detalje studiranja KIM DŽONG UNA!

Nastavnik Kim Džong Una iz vremena kada je studirao u Švedskoj otkrio je neke neobične detalje o tinejdžerskim danima čoveka od kojeg danas strepi svet. Vođa Severne Koreje voleo je nemačke narodne pesme i NBA košarku, između ostalog.

Kim Džong Un deo života proveo je u Bernu gde je išao u državnu školu Liebefeld-Steinhoelzli. Kako svedoči njegov tadašnji nastavnik, mladi Kim je u Švajcarsku došao zvanično kao sin diplomate ambasade Severne Koreje u Švajcarskoj.

Školu je pohađao od avgusta 1998. do leta 2000. godine kao Pak-un, mada niko ne može da kaže sa sigurnošću da je zaista napustio 2000. godine Švajacarsku. Neki izveštaji kažu da se možda kući vratio 2002. godine, a sumnju da je ostao duže budi i činjenica da je njegova sestra Kim Jo-jong živela u Bernu do 2007. godine.

Drugovi iz odeljenja sećaju ga se kao dečaka koji je bio opsednut košarkom, posebno klubom Čikako Buls i najvećom zvezdom "Bulsa" Majkom Džordanom. Pored košarke velika strast Kima tih dana bilo je i pevanje, a njegov nastavnik svedoči da je posebno voleo nemačke narodne pesme. Kim je navodno bio odličan i u matematici.

Severnokorejska televizija kao i ostali državni mediji gotovo nikada ne objavljuju informacije koje se odnose na privatni život njihovog vođe. O odrastanju Kim Džong Una takođe se ništa nije znalo, a sadašnji vođa Severne Koreje prvi se put u javnosti pojavio u septembru 2010. godine. Takođe, nije poznat ni datum rođenja Kim Džong Una kao ni godina kada je došao na svet. Pretpostavlja se da je rođen između 1983. i 1984. godine.

Izvor:Blic.rs
Foto:YouTube Printscreen/Top Media

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter