Izvor:
07.09.2017 u 12:32
0

LET U SREDIŠTE URAGANA: Ovaj pilot je uleteo u srce „Irme“ kako bi pronašao slabu tačku! (VIDEO)

Pilot je avionom uleteo pravo u centar uragana "Irma" koji je ojačao do pete kategorije.

Njegov putnik Nik Andervud je na društvenim mrežama podelio snimak sa tog neverovatnog leta. Ipak, ni pilot ni putnik to nisu učinili zbog adrenalina već sa ciljem da analiziraju i prate ovu oluju.

Andervud je inženjer i lovac na uragane. Njegov posao je da sakuplja informacije o oluji iz aviona i da ih zatim šalje Nacionalnom centru za uragane.

Informacije koje je prikupio treba da pomognu ne samo za predviđanje kretanja "Irme", već i drugih uragana u budućnosti.

Iako je oluja koja je dostizala brzinu veću od 360 kilometara na sat, bacala njegov avion, Nik kaže da se sjajno proveo.

– Koliko god da je uragan Irma zastrašujuć, toliko je i lep – napisao je on na Tviteru uz objavljeni snimak letenja u centar uragana.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/NHC_Atlantic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter