Izvor:
07.09.2017 u 18:00
0

FOTOŠOP ILI REALNOST: Ovaj pilot objavljuje slike od kojh zastaje dah! (FOTO)

Fotografijama brazilskog pilota oduševljeni su mnogi korisnici društvenih mreža. Međutim, nešto im je u svemu tome postalo neobično.

Pilot koga na Instagramu prati više od 50.000 ljudi objavljuje fotografije iz aviona od kojih zaista zastaje dah. Međutim, neke izgledaju toliko nerealno da su se mnogi zapitali koliko su fotografije uopšte prave, tj. da li je reč o fotošopu.

Na fotografiji koja je navodno napravljena kroz prozor od kokpita primećene su brojne nelogičnosti, od toga da avion ne izgleda kao da je reč o kompaniji Flaj Dubai, do toga da se senke ne podudaraju sa objektima na slici.

Najviše rekacija izazvala je fotografija takođe iz vazduha gde pilot pozira iz aviona dok se u pozadini vidi Njujork. Osim što je veoma vešt u privlačenju pažnje, izgleda da je veoma dobar u sređivanju fotografija. Kako se vama čini?

b92.rs

Foto/instagram/pilotganso

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter