Izvor:
10.09.2017 u 16:49
0

URAGAN IZMENIO BAHAME: Voda iz okeana misteriozno nestala! (VIDEO)

Razorna moć uragana Irma dovela je do toga da se voda na obali Bahama povuče znatno više nego inače, otkrivajući muljevito dno.

"Ne mogu da verujem. Ovo je Long Ajlend na Bahamima, i voda iz okeana je nestala!!!", napisala je u petak korisnica Tvitera @Kaydi_K.

Drugi korisnik ove društvene mreže objavio je fotografiju prazne plaže na drugoj lokaciji na Bahamima, i napisao da se voda vratila za manje od 24 sata.

Uragan Irma, koji je pogodio ostrvo u petak, bio je toliko snažan da je izmenio izgled okeana na Long Ajlendu tako što je u svoju sredinu usisao vodu iz okeana.

Ipak, stručnjaci procenjuju da bi do nedelje uveče opet sve trebalo da se vrati u normalu, prenosi Daily Mail.

Izvor:b92.net
Foto:Youtube/ ViralHog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter