Izvor:
26.06.2016 u 01:56
0

NEŽELJEN GOST: Imala PITONA kao “podstanara“ i nije to znala (VIDEO)

Trina Hiberd je imala “podstanara“ u kući, a to nije ni znala.

Reč je o pitonu, koji je već neko vreme živeo najverovatnije na krovu kuće. Stanovnica Kvinslenda u Australiji, doživela je šok kada je jedno jutro ugledala pitona dugačkog 5 metara u kući. Ona je odmah istrčala napolje i zvala pomoć.

Piton se protezao kroz dve sobe u njenoj kući, od dnevne pa do spavaće i kada je došao stručnjak koji se bavi hvatanjem zmija, piton je već dosta stvari porušio po kući. Dejv Gudvin, pomenuti stručnjak, je polako prišao zmiji koja mu se obmotala oko ruke, pre nego što je uspeo da je smesti na sigurno. Piton je davio njegovu ruku ali je on uspeo da ga hvataljkama oprezno uhvati oko glave i reši situaciju na najbolji način.

Trina kaže kako je zmija najverovatnije godinama živela na njenom krovu, jer joj je prijatelj, nakon jedne prespavane noći kod nje, rekao da je video, ali i čuo nešto veliko kako se pomera na krovu njene kuće.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/world news

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter