Izvor:
10.10.2017 u 03:09
0

POTRESNO: Izgubila vid zbog preteranog igranja igrica na mobilnom telefonu! (foto)

Nesrećnica je priznala da je "malo" preterala sa igranjem igrica.

Kineskinja Vu (21) bukvalno je non-stop igrala igrice na svom mobilnom, te je kao posledica toga ostala slepa na jedno oko.

Ona je 1. oktobra primetila da ne vidi na desno oko.

Mislila je da je umorna pa je otišla da spava.

Kada se probudila i uvidela da nešto nije u redu roditelji su je hitno odvezli u bolnicu gde su joj dijagnostikovali stanje koje obično pogađa starije osobe, a reč je o okluziji (začepljenju) arterije u oku.

Vu je oko stradalo jer je stalno "buljila" u maleni ekran smartfona. Vu je priznala da je malo preterala sa igranjem igrica.

Nakon dolaska s posla, bez prestanka bi se igrala na mobilnom sedam do osam sati svakog dana.

Stanje joj je još bilo gore kada je imala slobodne dane jer je tada po ceo dan igrala igrice i spavala samo nekoliko sati.

– Slobodnim danima, ustala bih u šest, doručkovala i igrala igrice po 16 sati. Onda bih nešto pojela i malo odspavala, pa sam nakon toga igrala igrice do jedan ili dva sata ujutro. Bila sam lenja da se zaustavim i pojedem nešto – ispričala je Vu.

Ona se i dalje nalazi u bolnici gde joj lekari pokušavaju vratiti vid.

Alo
Foto:Twitter/Altacor Eye Products

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter