Izvor:
10.10.2017 u 23:55
0

Fenomenalan trik: REŠITE SE PUŠENJA U SNU!

Ovo je bukvalno vest iz snova! Ukoliko želite da zauvek ostavite cigarete, to možete da uradite za vreme spavanja, pomoću specijalne vrste "smrdljive aromaterapije".

Pušači koji nikako ne mogu da se otarase ove grozne navike, sigurno će zanimati rezultati najnovijeg naučnog eksperimenta u kojem je učestvovalo 66 ljudi.

Dok bi mirno spavali, ispitanici su u spavaćoj sobi bili izloženi duvanskom dimu. Ali, taj dobro poznati nikotinski miris, u drugoj fazi sna, pratili su nepodnošljivi smradovi poput pokvarene ribe i trulih jaja.

Kako tvrde izraelski istraživači, na čelu s Anat Arzi, oni su na ovaj način uticali na podsvest pušača. I to, čini se, vrlo uspešno.

Naime, ispitanici bi već narednog dana u proseku popušili 48 odsto cigareta manje, a držali bi se i tokom naredne sedmice od sesije, kad pušili bi barem 34 odsto manje.

Nažalost, ova svojevrsna “smrdljiva aromaterapija” ne funkcioniše kad su pušači budni. Tako da, ako želite da probate na ovaj način da ostavite cigarete, morate da imate osobu uz sebe koja će desetak minuta otkako ste utonuli u san, pa na svakih 90 minuta, da zapali cigaretu i pod nos vam stavi neki nepodnošljiv smrad.

Ako vam se to čini prekomplikovanim, sačekajte malo, sigurno će se već pojaviti ustanove koje će imati u ponudi imati specijalni program, za lečenje pušača, ali i ostalih zavisnika poput alkoholičara, narkomana ili ljudi koji se prejedaju.

Izvor: Telegraf.rs / Allure
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter