Izvor:
17.10.2017 u 02:33
0

OGLAS KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Traži se medicinska sestra, a u uslovi su šokantni! (foto)

Gerontološki centar Sarajevo traži medicinsku sestru, koja je profesor njemačkog jezika i ima završen Filozofski fakultet.

Barem tako stoji u oglasu objavljenom na stranici Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo 13. oktobra.

Kako se navodi u oglasu, konkurs je otvoren do 27. oktobra, a uslov koji kandidati treba da ispunjavaju jeste i položen stručni ispit. Ugovor je na neodređeno vreme.

Ovaj oglas izazvao je nezadovoljstvo i negodovanje građana koji su na društvenim mrežama oštro osudili ovakvo zapošljavanje, tvrdivši da se sigurno radi o "šteli i zapošljavanju podobnih kandidata".

S obzirom na nelogične uslove koji se traže u navedenom konkursu kontaktirali smo Službu za zapošljavanje KS kako bismo provjerili o čemu se radi. Oni ipak, tvrde da se ne radi o "nameštenom" poslu.

– Proverili smo i utvrdili da se radi o nekoj greški, s obzirom na to da ovo nije oglas koji smo dobili od Gerontološkog centra Sarajevo. Moguće da je neki virus u sistemu ili slično. Nazvaćemo administratora stranice kako bismo utvrdili kako je došlo do ovoga, pa ćemo brzo ispraviti grešku – rekla je za glasnogovornica ove javne ustanove Marijana Ibišević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter