Izvor:
19.10.2017 u 17:59
0

FENG ŠUI UPOZORAVA: Izbacite ove 3 stari iz životnog prostora – privlače nesreću i negativnu energiju! (foto)

Prema feng šui filozofiji pojedine stvari u našem domu mogu da dozivaju negativnu energiju i blokiraju pozitivnu. Upravo zbog toga potrebno je što pre osloboditi se takvih predmeta.

1. SUVO CVEĆE

Budući da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvele biljke prema feng šui tradiciji treba odmah da izbacite iz doma. Staro i uvelo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kojem smeru. Zato se odmah rešite starog buketića koji brižljivo čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

2. SLOMLJENI PREDMETI

Prema filozofiji feng šuija, slomljeni i nefunkcionalni predmeti vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Mnogo je bolje da prostor bude prazan nego da u domu držite slomljene i nefunkcionalne predmete, smatraju stručnjaci za feng šui.

3. NEŽELJENI POKLONI

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi ljudi su sigurno barem jedanput u životu dobili poklon koji nisu želeli. Iako možete da cenite gest, držanje neželjenog predmeta utiče na vaš mir i sreću. Dopustite sebi i poklonite drugoj osobi takve predmete.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter