Izvor:
23.10.2017 u 19:48
0

TEST LIČNOSTI: Kojoj osobi na slici biste prvo pomogli?

Koji su vam prioriteti u životu – jeste li tradicionalnih stavova, vrlo marljivi i pouzdani ili možda više verujete životinjama nego ljudima.

Pogledajte crtež i odgovorite iskreno kome biste prvo pomogli?

Da li je to starica koja prelazi ulicu, mačka koja stoji uplašeno na sred ulice, muškarac kome se pokvario automobil ili žena koja nosi teške torbe?

Odgovor na ovo pitanje otkriva koji su vam prioriteti u životu.

Starici

Ukoliko ste odlučili da prvo pomognete staroj ženi, to otkriva da ste visoko moralna osoba koja poštuje tradiciju. Racionalni ste i pažljivo razmišljate pre donošenja bilo kakve odluke. Dobar ste čovek i teško pronalazite mir u ovom svetu prepunom nesavršenosti i nepravde.

Nezaštićenoj mački

Ako najpre želite da pomognete nezaštićenoj mački na ulici, to pokazuje kako ste ljubazna osoba koja veruje da su životinje bolje od ljudi. Verujete da su skroz iskrene i vrlo bespomoćne, dok ljudi često znaju biti neiskreni, zli i ponekad ne zaslužuju vašu pomoć.

Muškarcu sa kolima

Ukoliko bi vam muškarac sa pokvarenim automobilom bio prioritet, to otkriva da ste ozbiljni i odgovorni. Vrlo ste marljivi tako da vam nije problem ponuditi pomoć ljudima koji su u problemu.

Ženi sa torbama

To što bi prvo pomogli mladoj ženi sa teški torbama, pokazuje da ste osoba koja uživa dok pomaže drugima. Vi volite da imate osećaj kako ste drugima potrebni i to vas ispunjava i veseli. Takođe, osećate se dobro i kada ste u centru pažnje.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Facebook/Women Talk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter