Izvor:
26.10.2017 u 20:53
0

VENČANJE JE VEOMA VAŽNA STVAR: Ovo su 3 jela koja ne teba služiti!

Izbor hrane i kreiranje menija za vjenčanje je veoma važna stvar.

Posude treba da izgledaju lepo, jela moraju da budu ukusna i po pravilu univerzalna kako bi zadovoljila ukuse svih gostiju. Ispostavlja se da neke namirnice ne bi trebalo služiti na venčanju, ako želite da se porodični život razvije dobro i glatko, a proslava prođe bez incidenata.

Riba sa kostima
Prvo, riba sa kostima na svadbenom stolu simbolizuje izdaju i neverstvo koje mladenci mogu očekivati. Drugo, nakon što gosti počnu da konzumiraju alkohol, neko može slučajno propustiti kost u mesu, čime se izlaže potencijalnoj opasnosti.

Majonez salate
Majonez salata – nije najbolji izbor za venčanje. Mnogi ih ne jedu, i, iskreno, nisu najbolji izbor uz alkohol. Za svadbe, stručnjaci savetuju da zamenite majonez salatu, nekom sa laganim prelivom od jogurta ili putera.

Šiš ćevap
Šiš ćevap na svadbenom stolu simbolizuje da će jedan od partnera nužno voditi u odnosu. Ako želite da imate skladno partnerstvo u svojoj porodici, bolje je zameniti šiš ćevap šniclom ili pečenjem.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter