Izvor:
07.07.2016 u 02:52
0

KO JE UPRAVU, TATA ILI SIN? Nećete verovati zbog čega je ovaj mladić prijavio oca policiji

Jedan besni Australijanac pozvao je policiju kako bi se požalio da mu je otac spalio biljke kanabisa, saopštile su lokalne vlasti.

Mladić je nazvao policiju iz mesta Hampti Du, oko 40 kilometara od grada Darvina, kako bi prijavio svađu sa ocem, prenela je agencija AFP.

U znak odmazde, otac je spalio sinovljeve 'dragocene' biljke marihuane zapalivši vatru na imanju – navela je policijska načelnica Luis Džorgensen.

Sin je zaključio da to nije bilo u redu i prijavio je slučaj policiji. Policajci su izašli na lice mesta i potvrdili da je otac zaista spalio marihuanu – dodala je načelnica.

Navodi se da je mladić bio u konfliktu sa ocem otkad se vratio u Severnu teritoriju.

Žestoko su se sukobili sinoć i tada je droga uništena. Sin je bio ogorčen i besan. Pitanje je da li je bio svestan da je posedovanje kanabisa nezakonito i da bi protiv njega mogla da bude podignuta optužnica – navela je Džorgensenova.

Dodala je da je sin izgleda smatrao da je uništenje droge daleko gori prekršaj od njenog posedovanja.

Zasad nisu podignute optužnice u ovom slučaju, navodi policija, objašnjavajući da su „dokazi uništeni“.

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ top5traders

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter