Izvor:
29.11.2017 u 18:51
0

PRATI VAS LOŠA KARMA: Reagujte što pre, evo kako da je se rešite! (foto)

Karma je ponavljanje određenih događaja sa ciljem da izlečimo i promenimo našu duhovnost. Otkrijte trikove pomoću kojih ćete se lakše rešiti loše karme, i sebi olakšati život.

Ponekada konstantno privlačimo istu negativnu energiju kroz ljude ili sredinu sve dok ne otkrijemo slabu stranu ličnosti, našeg duha ili stvari koje radimo.

Primera radi, ako ste nedavno promenili posao – u pitanju su drugačiji prostor i drugačiji ljudi, ali napeta atmosfera i odnos sa kolegama su slični kao na vašem prethodnom poslu. Isti problem može da se javi i u ljubavnim vezama tako što se redovno svađate sa svakim partnerom.

Sve ove poznate situacije koje se redovno ponavljaju predstavljaju signal da je promena neophodna kako biste se izlečili od problema iz prošlosti i napokon se pokrenete ka željenoj tački.

Zato vam dajemo nekoliko koraka koji će vam pomoći da prepoznate i izađete na kraj sa lošom karmom:

1. Prepoznajte svoju karmu

Gde god da odete, ili koga god da upoznate, prolazićete kroz identičnu situaciju pod drugačijim okolnostima. Primera radi, često se svađate sa osobama koje imaju drugačije viđenje od vašeg.

Ovakve situacije, koje sami stvarate, sprečavaju ljude da vam se približe ili im je nelagodno kada su pored vas, a vi se osećate izolovano i iznova pitate zašto niste u stanju da stvoritze stabilno prijateljstvo.

Ovo je jedna od kosmičkih prepreka koje mogu da vas spreče da duhovno evoluirate, ali one mogu biti bilo šta što se redovno ponavlja u vašem životu.

2. Budite budni

Kako biste prepoznali lošu karmu, potrebno je da budete budni, u dodiru sa vašim duhovnim potrebama i shvatite koje su sve prepreke pred vama.

Ponekada dozvoljavamo ljudima da nas povrede, dozvoljavamo da se određene situacije ponavljaju ili jednostavno nismo svesni svoje unutrašnje snage.

Zašto?

Zato što niste duhovno budni dozvoljavate da se stvari dešavaju van vaše kontrole.

3. Napravite promenu

Jednom kada otkrijete razlog ponavljanja loše karme u vašem životu, sledeći korak jeste pravljenje promene. Ako imate nezdravu vezu sa nekim, i više ne postoji način da je spasite, odustanite od ljudi koji vas povređuju.

Ako ste shvatili koju grešku pravite, napravite promenu, budite nežniji prema ljudima, opraštajte više, budite mirniji, samopouzdaniji ili snažniji.

Počnite da radite na stvarima koje želite da se dese, definišite šta očekujete od sebe i svog života.

4. Kontrolišite svoj stav

Vaš stav prema životu, ljudima ili situacijama se šalje dalje i na samom kraju, vraća ka vama. Budite opušteni i pozitivni jer – ono što dajete, to ćete i primiti.

5. …i svoju reakciju

Način na koji osećamo ili mislimo oslikava se u našem ponašanju. Određene situacije ponavljaju se u našim životima kako bi nam pomogle da se promenimo.

Klasičan primer loše karme najbolje je opisao profesor Dejvid Isakson: muškarac se dere na ženu, koja se potom dere na sina, koji šutira psa koji na kraju ugrize oca.

Ako kontrolišete svoje misli, kontrolišete svoje reakcije i na samom kraju, kontrolišete karmu.

Karma nije kazna, već profesor koji je tu da vas nauči kako da živite svoj život bolje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter