Izvor:
05.12.2017 u 17:07
0

STRAVIČNA GREŠKA LEKARA: Nakon operacije počela da povraća sopstveni izmet! (foto)

Greške hirurga prilikom operacija često mogu samo da otežaju život pacijenata.

Kada se podvrgavaju operaciji, pacijenti to rade da bi im se poboljšalo zdravlje i spasio život – ne obrnuto!

Jedna žena dospela je u žižu javnosti kada je obelodanila svoju priču koja je sve potresla. Nakon operacije za koju su joj rekli da ima mali rizik, slučajno su joj oštećena creva i 34 godina stara Keli Jeoman počela je da povraća sopstveni izmet.

-Počela je redovno da povraća mešavinu njenog poslednjeg obroka i izmeta i borila se za dah. Svakog časa njena creva se mogu uplesti i može da završi sa bajpasom koji će morati da nosi do kraja života. Ništa joj nije pomagalo i gledali smo kako kopni. Ne prepoznajemo je više kao našu srećnu, jaku i odlučnu prijateljicu. Svakog dana sve više bledi i plašimo se najgoreg, rekli su njeni prijatelji.

Skener je pokazao da je njen abdomen ispunjen izmetom smeštenim oko njenih organa. Čak i nakon 10 nedelja u bolnici i mnogo vremna između hospitalizacija, lekari još uvek nisu pronašli rešenje za njen problem.

Ovo je jako retka komplikacija koja nastaje kao greška hirurga tokom operacije creva, piše Flipboard. Do ove situacije došlo je usled slučajnog oštećena creva nesrećne žene što je dovelo do curenja izmeta u abdomen i upale maramice koja obavija stomačne organe. Opasnost je velika jer može da dođe do pojave sepse i smrti.

Telegraf
Foto: Facebook/Kelly Yeoman

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter