Izvor:
09.12.2017 u 21:55
0

USNE VAS ODAJU: Opasne osbe imaju tanke, avanturisti okrugle, a pravedni naglašeni gornji deo!

Ponekad ne izgovorimo ni reč, a drugi kažu da smo rekli i previše, jer nam je sve “pisalo” na usnama

Ponekad ne izgovorimo ni reč, a drugi kažu da smo rekli i previše, jer nam je sve “pisalo” na usnama. Stručnjak za izraze lica Džejn Haner tvrdi da su one ogledalo karaktera i da njihov oblik može da otkrije kakav odnos imamo prema ljudima i životu.

Osobe koje imaju tanke usne deluju tiho i skromno, ali su u stvari vrlo ambiciozne i potajno opasne po druge. Haner tvrdi da su pune usneslika saosećajnih i toplih ljudi, koji su uvek spremni da se žrtvuju za druge, čak i na sopstvenu štetu.

Vedre, opuštene i društvene osobeneretko imaju dugačke usne, odnosno širok osmeh. Ako imate naglašenu gornju usnu, to znači da ste iskreni i

Vedre, opuštene i društvene osobeneretko imaju dugačke usne, odnosno širok osmeh. Ako imate naglašenu gornju usnu, to znači da ste iskreni i pravedni, ali i pozitivni.

Ukoliko vam je donja usna punija, imate dobru intuiciju, umete da procenite ljude, ali i da ih osvojite svojim govorničkim darom. Okrugli oblik usana govori o avanturističkoj ličnosti, koja nikada ne miruje.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter