parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OSVOJIO 451 MILION $: Nameravam da iza sebe ostavim nasleđe!

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke "Mega Milion" lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Miler, kontrolor "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici. 

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji. 

- Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost - rekao je Misler ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje. 

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobeda nije bila šok. On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici "Seven-ileven" imao "osećaj" da će osvojiti džekpot. 

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Miler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim. 

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan deo dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u "različite strasti", kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

 

Informer
Foto: Twitter/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost