Izvor:
24.01.2018 u 04:50
0

UZROKUJE BROJNE PROBLEME: Retrograni Merkur je gori od petka 13. a evo kad možemo da ga očekujemo!

Kada neko pomene retrogradni Merkur ne bude nam svejedno. On je sa punim pravom zaslužio svoju negativnu reputaciju, a evo kada ga možete očekivati u 2018. godini.

Naime, taj fenomen se ne dešava toliko često, on traje mnogo duže od pomračenja i može da napravi potpuni haos za svaki horoskopski znak.

Merkur postaje retrogradan 3 do 4 puta godišnje i vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom.

Tokom ovog perioda, očekuju se problemi sa kompjuterima, brojni nesporazumi, pa čak poslovima za koje smo mislili da su sigurna stvar.

Zato i nije čudo zašto mnogi ljudi kasne na važne sastanke i dogovore kada retrogradni Merkur ima "svojih 5 minuta".

Ako želite da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja, razmišljajte o ponovnom povezivanju, istraživanju i obnavljanju stvari na koje ste zaboravili.

Ovo nije period kada je pametno započinjati nešto novo, ali može da bude od velike koristi ako želite da razrešite određene dileme ili se ponovno posvetite nečemu što ste napustili.

Ako razmišljate o projektu koji nikako da završite ili pozivu starom prijatelju sa kojim se niste čuli sto godina, onda je retrogradni Merkur pravo vreme za to.

Evo kada nas ove godine sve očekuje retrogradni Merkur:

– od 22. marta do 15. aprila

– od 26. jula do 19. avgusta

– od 16. novembra do 6. decembra

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter