Izvor:
25.01.2018 u 21:04
0

SJAJNA IDEJA: “Žiroskopski roštilj” koji se okreće!(VIDEO)

Izumitelj Miloš Marinković iz Bele Palanke, inspirisan spravama koje je video na internetu, rešio da napravi skaru koja ravnomerno peče meso.Skara u kojoj meso ne treba da se okreće, već se ono samo “vrti” i samim tim ravnomerno i brže peče, novi je izum Miloša Marinkovića iz Bele Palanke.

Na ideju da napravi skaru u formi žiroskopa je, kako kaže, došao gledajući zanimljive sprave koje postoje na internetu.

Potom je gledao kako funkcioniše žiroskop i njegovo kretanje i tako mu je “palo na pamet” da ugradi skaru u njegov središnji deo i olakša pečenje mesa svim roštiljdžijama. Njegov izum sigurno će olakšati roštiljanje, jer je potrebno da se meso samo ubaci u skaru i pusti da se okretanjem ispeče. Nema ručnog okretanja mesa i ravnomerno se peče sa svih strana.

Gril kobasice, pileće meso, pljeskavice, šnicle – sve može jednostavnije i za nijansu brže da se napravi u njegovoj jedinstvenoj skari. Belopalančanin kaže da na našem tržištu ne postoji ovakva skara, a on razmišlja da svoju počne da prodaje. Već ima onih kojima je zanimljiva i koji bi da je isprobaju na narednom roštiljanju.

Izvor: Novosti
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter